Ria Money Transfer

Ria Financial Services je osnovana 1987. godine i danas je treća po veličini kompanija za brzi transfer novca u svetu. Svojim korisnicima pruža pouzdanu i kvalitetnu uslugu po najkonkurentnijim cenama na tržištu. Obezbeđuje globalnu uslugu transfera novca, od korisnika do korisnika, kroz mrežu agenata i korenspondenata, kao i sopstvenih poslovnica (RIA Stores). Kao dodatne usluge pored transfera novca RIA nudi svojim korisnicima usluge plaćanja računa (Bill Payment Services), prepaid debitne kartice (Prepaid Debit Cards), unovčavanje čekova (Check Cashing) i druge finansijske usluge.

Danas, segment za transfer novca karakterišu:

 • Sedište i glavni operativni centar koji je je smešten u SAD, Buena Park, California;
 • Elektronska usluga transfera novca, od korisnika do korisnika, kroz isplatnu mrežu od 155.000 lokacija širom sveta u 136 zemalja na 6 kontinenata;
 • Procesiranje transakcija u vrednosti od više od 6 milijardi dolara na godišnjem nivou;


RIA takođe veliku pažnju posvećuje tome da odnosi sa agentima i korespondentima širom sveta budu vođeni na principima uzajamnog poštovanja, pravednosti i opšteprihvaćene poslovne prakse.

Kompanija Ria posluje pod okriljem Euronet Worldwide Inc. (NASDAQ: EEFT) osnovanog 1994. godine. Euronet je lider u procesuiranju sigurnih elektronskih finansijskih transakcija. Kompanija obezbeđuje kompletna rešenja u pogledu procesuiranja plaćanja i transakcija finansijskim institucijama, prodavcima, pružaocima usluga i pojedinačnim klijentima koja uključuju sveobuhvatne usluge u vezi sa bankomatima, POS terminalima i karticama: izdavanje kartica i trgovačko poslovanje sa bankama, softverska rešenja, transfer novca za korisnike, usluge plaćanja računa, elektronsku distribuciju pripaid telefonskih kredita i drugih pripaid proizvoda.Prednosti Ria Money Transfer-a:

 • Povoljno - najniže provizije prilikom slanja novca u Srbiju!*
  RIA Finacial Services se uvek trudi da ponudi konkuretne cene svojih usluga
 • Brzo
  Novac dostupan već nakon 10 minuta nakon uplate**
 • Jednostavno
  Za podizanje novca dovoljan je samo PIN broj (od jedanaest cifara) i indentifikacioni dokument korisnika (lična karta ili pasoš). Primalac ne popunjava nikakve obrasce prilikom podizanja novca što celu proceduru isplate čini izuzetno brzom i komfornom.
 • Sigurno
  RIA koristi najnovija kompjuterska sigurnosna rešenja i tehnologije i sarađuje samo za proverenim partnerima na taj način štiteći lične podatke korisnika.
 • Dostupno
  Na preko 155.000 uplatnih/isplatnih lokacija širom planete.* Tačan iznos provizije kao i informacije o najbližem uplatnom mestu pošiljalac može saznati pozivanjem RIA korisničkog servisa u svojoj zemlji
** U zavisnosti od radnog vremena isplatnih mesta i vremenskih zona

Sve dodatne informacije o usluzi Ria Money Transfer možete dobiti na telefon 034/ 335-617, lok. 125.

 

 

Copyright © 2017 Direktna Banka