Direktna Banka koristi kolačiće (cookies) koji služe poboljšanju funkcionalnosti sajta i ne sadrže lične podatke. Više o kolačićima pročitajte u Zaštiti privatnosti.

Letnje pogodnosti na Adi

Ovog leta doživite Adu Ciganliju iz potpuno drugačije perspektive! Koristite svoju debitnu ili kreditnu Mastercard karticu Direktne Banke i ostvarite sledeće pogodnosti: 10% popusta na celodnevno iznajmljivanje bicikala na Markoni Sport lokacijama, 10% popusta na skijanje na vodi u Aqua Ski, 20% popusta na sve usluge restorana i termine za odbojku na pesku u Shark – licence to chill i popust od 100 RSD na dnevnu kartu na ulaznoj rampi JP „Ada Ciganlija“. Provedite svoje slobodno vreme u aktivnom odmoru i prepustite se uživanju!

Saznajte više na dugmetu ispod!

Letnje pogodnosti na Adi

Klikom do čistog automobila

U periodu od 15.6. do 30.10.2021. godine platite pranje vozila Mastercard karticom Direktne Banke putem Ready2Wash aplikacije i dobićete 50%više žetona u zavisnosti od kupljenog paketa.

Žetoni kupljeni i dobijeni putem aplikacije mogu se koristiti u perionicama u kojima je omogućeno plaćanje putem aplikacije Ready2Wash.

Ready2Wash aplikacija je dostupna na Google Play i App Store prodavnicama uz veoma lako instaliranje i korišćenje u par koraka:

  1. Preuzmite aplikaciju Ready2Wash
  2. Registrujte se i kupite željeni paket žetona uz Mastercard karticu za 50% više žetona
  3. Pokrenite pranje vozila putem aplikacije sa telefona na dostupnim lokacijama koje su prikazane u okviru aplikacije.

Više detalja pogledajte u okviru same Ready2Wash aplikacije ili na mastercard.rs

Klikom do čistog automobila

Sačuvajte svoju Mastercard karticu Direktne Banke prilikom registracije novog ENPay naloga, naručite i platite novi tag uređaj po posebnoj akcijskoj ceni od 999,00 RSD* i na poklon dobijate još 200 km besplatne putarine**.

Promotivna akcija traje u periodu od 02.08.do 31.10.2021.godine.

Na ENPay veb-sajtu saznajte kako se otvara nalog i registruje Mastercard kartica, kao i detalje promotivne akcije.

 

*Trošak isporuke tag uređaja snosi korisnik ENPayusluge.

**Odnosi se na putarinu u okviru Republike Srbije.

Uštedite dragoceno vreme uz Mastercard kartice Direktne Banke i ENPay aplikaciju