Direktna Banka koristi kolačiće (cookies) koji služe poboljšanju funkcionalnosti sajta i ne sadrže lične podatke. Više o kolačićima pročitajte u Zaštiti privatnosti.

Direktna Banka obeležava Evropsku nedelju novca

Direktna Banka obeležava Evropsku nedelju novca

Direktna Banka obeležava Evropsku nedelju novca

Beograd, 19.03.2021. godine - Direktna Banka će, u periodu od 22. do 26. marta, tradicionalno obeležiti Evropsku nedelju novca u Srbiji kao nastavak aktivnosti podizanja sveti o značaju finansijske edukacije u vremenu kada finansijska tehnologija ubrzano napreduje, a usluge se u potpunosti digitalizuju.

Od početka svog poslovanja, Banka neguje otvoren pristup i direktnu komunikaciju u cilju odgovornog upravljanja finansijama, te u svakodnevnoj interakciji sa klijentima i korisnicima, kao i na internet portalu i društvenim mrežama, nastoji da približi i pojasni bankarske prozvode i usluge, i edukuje kako izabrati adekvatno finansijsko rešenje prema realnim potrebama.  

U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, ovogodišnjim programom Banke predviđene su online aktivnosti koje podrazumevaju seriju edukativnih postova, video sadržaja i predavanja.

Na društvenim mrežama Direktne Banke, u periodu od 22. do 26. marta, svi zainteresovani imaće mogućnost da sazanju kako da budu sigurni prilikom kupovine na internet portalima, kako da se zaštite i provere sa kim posluju, zašto se vrši obrada određenih ličnih podataka, kako da se uvere da je internet prodavnica sigurna i zašto je beskontaktno plaćanje dobar izbor. Pratioce koji žele da provere svoje znanje po završetku ove serije očekuje i mini kviz na temu bezbedne e-kupovine.

Tokom aprila, kao nastavak aktivnosti predviđeni su postovi sa video sadržajem koji će odgovoriti na pitanja šta je grupno finansiranje, koje su njegove prednosti za mala i srednja preduzeća, a koja za start up kompanije, odnosno na koji način i gde se sve mogu koristiti opcije instant plaćanja IPS pokaži i IPS skeniraj.

U istom periodu planirana je i saradnja sa univerzitetskim Centrima za razvoj karijere, u okviru kojih će biti održana online predavanja na temu „Kako ugovoriti zaradu ekvivalentnu znanju i kvalifikacijama“.

Pozivamo Vas da ispratite sadržaje Direktne Banke na društvenim mrežama Facebook, LinkedIn Instagram, kao i da uzmete aktivno učešće u širenju značaja finansijske edukacije. Biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i nedoumice u vezi sa finansijskim proizvodima i uslugama.