Direktna Banka koristi kolačiće (cookies) koji služe poboljšanju funkcionalnosti sajta i ne sadrže lične podatke. Više o kolačićima pročitajte u Zaštiti privatnosti.

Direktna Banka prihvata UnionPay kartice na svojim bankomatima

Direktna Banka prihvata UnionPay kartice na svojim bankomatima

Direktna Banka prihvata UnionPay kartice na svojim bankomatima

Direktna Banka je omogućila prihvatanje China UnionPay platnih kartica u okviru svoje mreže standardnih i pametnih bankomata. Banka se ovim svrstala u red prvih banaka koje su obezbedile prihvat UnionPay kartica u našoj zemlji, a u skladu sa memorandumom koji je Narodna banka Srbije potpisala sa ovom svetskom kartičarskom kompanijom.

Idući u korak sa savremenim dostignućima iz oblasti kartičnih poslova i digitalnog poslovanja, Direktna Banka je prepoznala potencijal saradnje sa UnionPay International kartičnom asocijacijom, te će se u narednom periodu fokusirati na promovisanje nove usluge i još boljeg korisničkog iskustva.

UnionPay International (UPI) je podružnica China UnionPay, koja je fokusirana na rast i podršku UnionPay globalnom poslovanju. U saradnji sa više od 2.400 institucija širom sveta, UnionPay International je omogućio prihvatanje ovih kartica u 180 zemalja i njihovo izdavanje u 70 zemalja. UnionPay International pruža visokokvalitetne, isplative i sigurne međunarodne platne usluge najvećoj svetskoj bazi korisnika kartica, i obezbeđuje lokalne usluge stalno rastućem broju trgovaca i korisnika kartice.