Direktna Banka koristi kolačiće (cookies) koji služe poboljšanju funkcionalnosti sajta i ne sadrže lične podatke. Više o kolačićima pročitajte u Zaštiti privatnosti.

Direktno do cilja uz specijalne uslove Direktne Banke

Direktno do cilja uz specijalne uslove Direktne Banke

Direktno do cilja uz specijalne uslove Direktne Banke

Direktna Banka je, idući u korak sa očekivanjima i potrebama korisnika bankarskih usluga, omogućila nižu kamatnu stopu za dinarske gotovinske i kredite za refinansiranje, sa periodom otplate do 95 meseci, kao i za dinarske gotovinske i kredite za refinansiranje za penzionere sa uključenim životnim osiguranjem. Specijalni uslovi kreditiranja klijentima su na raspolaganju do 21. decembra 2019. godine.

Gotovinske kredite i kredite za refinansiranje Direktna Banka odobrava u maksimalnom iznosu do 4 miliona dinara, bez troškova održavanja kredita, kao i bez depozita i učešća, a odgovor na zahtev korisnik može da očekuje već u roku od jednog radnog dana. Uz nižu kamatu, korisnici koji se odluče da objedine sve kreditne obaveze u jedan, refinansirajući kredit imaju i mogućnost dobijanja dodatne gotovine.

Gotovinski krediti i krediti za refinansiranje za penzionere odobravaju se u maksimalnom iznosu do 1,2 miliona dinara, takođe bez troška za održavanje kredita, bez depozita i učešća, uz mogućnost odobrenja za jedan radni dan. Krediti za penzionere uključuju životno osiguranje čiji trošak snosi Direktna Banka.

Svi zainteresovani građani kojima su dodatna novčana sredstva potrebna u kratkom vremenskom roku, informacije o specijalnim uslovima mogu da dobiju u bilo kojoj od 47 ekspozitura Direktne Banke širom Srbije. Tamo su im uvek na raspolaganju predusretljivi i stručni bankari, da ih saslušaju, razumeju i preporuče najadekvatnije rešenje, jer razumeju finansije, ali i stvarni život i potrebe koje se kriju iza svakog zahteva. 

Reprezentativni primer i više informacija pogledajte na sajtu Direktne Banke: www.direktnabanka.rs