Direktna Banka koristi kolačiće (cookies) koji služe poboljšanju funkcionalnosti sajta i ne sadrže lične podatke. Više o kolačićima pročitajte u Zaštiti privatnosti.

Nova DinaCard platna kartica Direktne Banke

Nova DinaCard platna kartica Direktne Banke

Nova DinaCard platna kartica Direktne Banke

Direktna Banka je svojim korisnicima, fizičkim i pravnim licima, kao i preduzetnicima, stavila na raspolaganje novu DinaCard debitnu karticu sa čipom koji predstavlja savremen način čuvanja podataka i pruža visok nivo zaštite informacija.

Nova DinaCard kartica će biti automatski izdata svim korisnicima koji otvore Osnovni, Plus, Zlatni ili Penzija paket tekući račun Direktne Banke, dok pravna lica i preduzetnici  treba da podnesu zahtev za  izdavanje DinaCard poslovne debitne kartice. Korisnici koji žele da postojeću DinaCard karticu sa magnetnom trakom zamene novom karticom sa čipom, biće u prilici da to urade bez dodatnih troškova.

DinaCard platna kartica Direktne Banke je debitna kartica namenjena plaćanju na POS terminalima sa oznakom DinaCard, kao i podizanju gotovog novca na šalterima i bankomatima u zemlji. DinaCard debitna kartica se može koristiti i za plaćanje na sajtovima kod trgovaca registrovanih u Srbiji, a kod kojih je istaknut logo “DinaCard”.  Prilikom plaćanja na sajtu, sem podataka o broju i roku važenja kartice, potrebno je da korisnik unese CVV2 kod u vidu trocifrenog broja na poleđini kartice.