Direktna Banka koristi kolačiće (cookies) koji služe poboljšanju funkcionalnosti sajta i ne sadrže lične podatke. Više o kolačićima pročitajte u Zaštiti privatnosti.

Nove pogodnosti za korisnike Mastercard kreditne kartice Direktne Banke

Nove pogodnosti za korisnike Mastercard kreditne kartice Direktne Banke

Nove pogodnosti za korisnike Mastercard kreditne kartice Direktne Banke

Direktna Banka je svim korisnicima svoje beskontaktne Mastercard kreditne kartice stavila na raspolaganje nove usluge i povoljnosti sa dodatnim vrednostima.

Prva u nizu jeste Usluga podele na rate koja korisniku omogućava da transakcije kupovine i podizanja gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu, kao i kupovine na internetu, u iznosu većem od 6.000 dinara, podeli na minimalno 3, a maksimalno na 12  jednakih mesečnih rata.

Za podelu na rate potrebno je da klijent SMS poruku, koja stiže kao potvrda o uspešno izvršenoj transakciji, prosledi na broj 7272, uz obavezno navođenje broja rata: RATA_broj željenih rata_. Poruke je moguće slati i iz inostranstva, a nakon poslate poruke korisnik dobija SMS odgovor da li je zahtev uspešno realizovan.

Povoljnost ove opcije jeste mogućnost aktivacije usluge do prvog mesečnog obračuna, odnosno do 20. u mesecu, dok prva rata dospeva na naplatu tek sa drugim izvodom po izvršenoj transakciji.

Sledeća pogodnost jeste Usluga povraćaja novca prilikom plaćanja smeštaja na sajtu Booking.com. Mogućnost uštede od 4% ukupne vrednosti smeštaja, imaju svi korisnici Mastercard kreditne kartice Direktne Banke ukoliko isti plate putem linka na sajtu Banke. Povraćaj novca na račun kartice korisnika vrši se u roku od najmanje 64 dana od momenta realizacije plaćanja.

Svi korisnici Mastercard platnih kartica Direktne Banke imaju i mogućnost učešća u brojim nagradnim aktivacijama o kojima mogu da se informišu na web strani Direktne Banke, Aktuelne kampanje / Specijalne ponude.