Direktna Banka koristi kolačiće (cookies) koji služe poboljšanju funkcionalnosti sajta i ne sadrže lične podatke. Više o kolačićima pročitajte u Zaštiti privatnosti.

Obaveštenje o promenjenom radnom vremenu ekspozitura koje su radile u dve smene i subotom

Obaveštenje o promenjenom radnom vremenu ekspozitura koje su radile u dve smene i subotom

Obaveštenje o promenjenom radnom vremenu ekspozitura koje su radile u dve smene i subotom

Poštovani klijenti,

U skladu sa novonastalom situacijom, zarad dobrobiti svih naših klijenata i zaposlenih obaveštavamo vas da će Direktna Banka, počev od 19. marta 2020. godine, privremeno promeniti radno vreme ekspozitura koje su radile u dve smene i subotom.

  • Ekspoziture: Smederevo,  Trg Republike 12;  Novi Sad, Modene 1,  Pančevo, Vojvode Radomira Putnika 1;  Banovo Brdo, Požeška 67;  A blok, Uroša Martinovića 19, Lamela E, lokal br. 2; Njegoševa,  Njegoševa 57;  Kragujevac,  Kneza Miloša 2;  Niš, Nikole Pašića 36.

    Radno vreme sa klijentima: ponedeljak - petak: od 08:00 h do 15:30 h.

Ekspoziture neće raditi subotom i nedeljom. 

Ostale ekspoziture Direktne Banke rade prema redovnom radnom vremenu.

Direktna Banka vas poziva da u narednom periodu sve bankarske aktivnosti koje možete obavljate putem naših m-banking i e-banking aplikacija, koje su vam na raspolaganju 24/7, kao i da više koristite platne kartice a manje gotovinu.
Najljubaznije vas molimo da ukoliko je vaša poseta nekoj od ekspozitura Direktne Banke neophodna poštujete sledeće preporuke: 
U slučaju kada se u ekspozituri nalaze dva korisnika svoj red sačekate ispred, na svežem vazduhu.

Ukoliko red ispred ekspoziture broji više ljudi, vodite računa o neophodnom rastojanju od minimum dva metra između vas i drugih klijenata.

Nakon korišćenja bankomata dobro operete ruke.
Ukoliko ste prehlađeni ili bolesni odložite vašu posetu ekspozituri za neki drugi dan.

Za sve informacije na raspolaganju smo Vam putem Info centra Banke, svakog radnog dana od 09 do 17h, pozivom na broj telefona 011 /333 6000.
 
Ponašajmo se odgovorno zarad dobrobiti svih nas.
Hvala vam na poštovanju ovih mera.
 
Vaša Direktna Banka.