Direktna Banka koristi kolačiće (cookies) koji služe poboljšanju funkcionalnosti sajta i ne sadrže lične podatke. Više o kolačićima pročitajte u Zaštiti privatnosti.

Obaveštenje o zaštiti ličnih podataka

Obaveštenje o zaštiti ličnih podataka

Obaveštenje o zaštiti ličnih podataka

Poštovani penzioneri,

Koristimo priliku da vas zamolimo da u komunikaciji, redovnoj ili službenoj, čak i kada vam se neko predstavi kao zaposleni banke, ne otkrivate Vaše lične podatke kao što su jedinstveni matični broj građana (JMBG), broj računa, broj platne kartice i PIN. Važno je da znate da se čuvanjem ovih podatka, čuvate od mogućih zloupotreba.

Takođe, imajte u vidu da su SMS poruke Banke uvek informativnog karaktera, odnosno ne sadrže nikakve upite za slanje ličnih podataka.

Najljubaznije vas molimo da, ukoliko ste se odlučili da vam penzija bude isplaćena preko ovlašćenog lica, vaše podatke poverite vama dobro poznatoj osobi u koju imate apsolutno poverenje.

Želimo da se zahvalimo svima koji su se odazvali našem pozivu i izjasnili o načinu isplate penzija.

Za korisnike koji to još nisu učinili, kao i za sve dodatne informacije i objašnjenja o načinu isplate penzija možete da nas kontaktirate svakog radnog dana (ponedeljak-petak) od 09 do 17h putem broja koji smo obezbedili namenski samo za vas: 011 333 6100, ili putem imejla: isplata.penzija@direktnabanka.rs.

Ponašajmo se odgovorno zarad dobrobiti svih nas.

Srdačno,
Vaša Direktna Banka
Za Vas.