Direktna Banka koristi kolačiće (cookies) koji služe poboljšanju funkcionalnosti sajta i ne sadrže lične podatke. Više o kolačićima pročitajte u Zaštiti privatnosti.

Olakšana procedura za refinansiranje kredita

Olakšana procedura za refinansiranje kredita

Refinansirajte kredit kod druge banke – brzo i jednostavno

Olakšana procedura za refinansiranje kredita

Refinansirajte vaše kredtne obaveze kod druge banke brzo i jednostavno – bez odlaska u drugu banku. Instrukcijom Narodne banke Srbije omogućeno vam je da jednostavno promenite banku i da sve svoje kreditne obaveze refinansirate kreditom kod banke čiji vam uslovi najviše odgovaraju. Svu komunikaciju sa bankom čiji kredit želite da refinansirate preuzimamo na sebe, sve do zatvaranja tog kredita

Zahvaljujući kontinuiranom unapređenju uslova koji prate bankarske usluge, korisnicima usluga Direktne Banke je od 1. jula 2021. godine na raspolaganju nova olakšica za brzo i lako refinansiranje kredita, limita po kreditnoj kartici, i dozvoljenog prekoračenja po pojednostavljenoj proceduri. Sve što je potrebno je da posetite neku od naših ekspozitura, podnesete zahtev za refinansiranje kredita uzetog u drugoj banci, a svu ostalu administraciju, Direktna Banka na osnovu vašeg ovlašćenja preuzima na sebe.

Pogodnosti koje su korisnicima usluga Direktne Banke na raspolaganju ogledaju se u tome što se niz aktivnosti koje su prethodno bile neophodne, sada ukidaju i svode posetu samo jednoj banci.

Svaki korisnik koji želi da prevremeno otplati kredit pod povoljnim uslovima putem kredita za refinansiranje Direktne Banke, neće morati da:

  • nekoliko dana pre refinansiranja kredita podnese Zahtev za refinansiranje
  • zahteva potvrdu o stanju duga na određeni dan
  • sa tom potvrdom ode u banku od koje zahteva kredit za refinansiranje.

U skladu sa novom procedurom, isključena je mogućnost da kredit ne bude u potpunosti otplaćen zbog neusaglašenosti podataka o stanju duga ili iz nekih drugih razloga.

Direktna Banka u skladu sa preporukama NBS obezbeđuje potpunu transparentnost i strukturu obračuna iznosa koji je potreban da bi se prevremeno otplatio kredit kreditom za refinansiranje Direktne Banke.

Za sve dodatne informacije su na raspolaganju naš Info centar na broj telefona +381 11 333 6000 kao i naša mreža ekspozitura širom zemlje.