Direktna Banka koristi kolačiće (cookies) koji služe poboljšanju funkcionalnosti sajta i ne sadrže lične podatke. Više o kolačićima pročitajte u Zaštiti privatnosti.

Promotivni uslovi kredita za kupovinu novih automobila

Promotivni uslovi kredita za kupovinu novih automobila

Promotivni uslovi kredita za kupovinu novih automobila

Direktna Banka je omogućila specijalne uslove za Auto kredite u evrima za kupovinu novih vozila, koji se sada odobravaju sa nižom nominalnom kamatnom stopom, bez obaveznog prenosa zarade i troška održavanja kreditne partije, bez obaveznog Kasko osiguranja, kao i bez troška uspostavljanja zaloge na vozilu. Specijalni uslovi važe do 30. juna 2021. godine.

Promotivni uslovi Direktne Banke podrazumevaju auto kredite indeksirane u evrima sa rokom otplate do 48 meseci, fiksnom nominalnom kamatnom stopom koja iznosi 2,99 odsto i efektivnom kamatom od 4,03 odsto.

„U nastojanju da omogući manju mesečnu ratu, Direktna Banka je obezbedila i auto kredite sa rokom otplate do 60 meseci, kod kojih je nominalna kamatna stopa 3,28 odsto, dok je efektivna kamata od 4,15 odsto. Uz izuzetno povoljne uslove kreditiranja, omogućili smo i dodatnu pogodnost u vidu podnošenje zahteva za auto kredit direktno kod ovlašćenih dilera za Citroën i Ford vozila, samo uz važeću ličnu kartu“ – izjavio je Dušan Divljanović, šef Odseka alternativnih kanala prodaje Direktne Banke.

Zahtev za promotivne uslove auto kredita građani mogu da podnesu u bilo kojoj od 47 ekspozitura Direktne Banke širom Srbije, kao i putem online forme na internet portalu Banke. Odgovor na zahtev korisnik može da očekuje u najkraćem roku.

Sve informacije i detaljne reprezentativne primere promotivne ponude auto kredita nalaze se na intrnet portalu Direktne Banke: https://www.direktnabanka.rs/stanovnistvo/krediti/#auto-krediti