Direktna Banka koristi kolačiće (cookies) koji služe poboljšanju funkcionalnosti sajta i ne sadrže lične podatke. Više o kolačićima pročitajte u Zaštiti privatnosti.

ŠTEDNJA JE DOBRA INVESTICIJA ZA BUDUĆNOST

ŠTEDNJA JE DOBRA INVESTICIJA ZA BUDUĆNOST

ŠTEDNJA JE DOBRA INVESTICIJA ZA BUDUĆNOST

Zašto je dobro štedeti? Kada dođu nepredviđeni izdaci, velike investicije ili kada samo želimo bezbrižnu budućnost, uvek je lakše kada znamo da imamo na raspolaganju novac koji nam je potreban.

Zato je bitno izabrati model štednje koji odgovara načinu života i potrebama korisnika, uz odgovarajuće kamate i uslove oročenja. Dobra vest za štediše je da Standardna štednja u Direktnoj Banci, uz atraktivne kamatne stope, nudi mogućnost izbora valuta i različitih perioda oročenja, do maksimalnih 36 meseci za depozite u dinarima i evrima, uz isplatu kamate po dospeću štednog uloga.

Vredna preporuke jeste Fleksi štednja Direktne Banke, koja uz povoljne kamate, klijentima nudi i mogućnost podizanja do 50 odsto uloga, odjednom ili iz više puta u bilo kom trenutku, bez prekida oročenja. Jednako je isplativa i Stepenasta štednja, u dinarima i evrima,  koja omogućava definisane rokove oročenja i progresivan rast kamate. Nju karakteriše kamata koja raste iz meseca u mesec kod dinarskih uloga, dok kod oročenja u evrima kamata raste pet puta na svaka tri meseca.

Zato, ako nameravate da štedite, počnite što pre. Uz pravi izbor banke, štednja predstavlja investiciju, a ne odricanje.