Direktna Banka koristi kolačiće (cookies) koji služe poboljšanju funkcionalnosti sajta i ne sadrže lične podatke. Više o kolačićima pročitajte u Zaštiti privatnosti.

Vaša štednja sada još vrednija

Vaša štednja sada još vrednija

Vaša štednja sada još vrednija

Direktna Banka je u nastojanju da motiviše građane i promoviše pozitivne navike, omogućila specijalne uslove za  Standardnu štednju u evrima, koji podrazumevaju nominalnu kamatnu stopu od čak 1,10 odsto, efektivna kamata je 0,93 odsto, za period oročenja od 11 meseci. Jedanko atraktivna je i nominalna kamata od 0,80 odsto, efektivna kamata je 0,68 odsto, za štednju na tri meseca. Ovi izuzetni uslovi važe do kraja februara 2020. godine.

Direktna Banka neguje koncept atraktivne štednje tokom cele godine. Osim odličnih kamata koje važe i za Standardnu štednju u dinarima, kao i Stepenastu i Fleksi štednju, štediše imaju na raspolaganju i bogat izbor valuta, perioda oročenja i pogodnosti prilagođenim potrebama savremenog korisnika.

Fleksi štednja Direktne Banke, uz konkurentne kamate, klijentima nudi i mogućnost podizanja do 50 odsto uloga, odjednom ili iz više puta u bilo kom trenutku, bez prekida oročenja. Ovakav model omogućava štednju u dinarima i evrima na maksimalno 25 meseci. Vredna preporuke je i Stepenasta štednja, u dinarima i evrima,  koja omogućava definisanje rokova oročenja i progresivan rast kamate. Nju karakteriše kamata koja raste iz meseca u mesec kod dinarskih uloga, dok kod oročenja u evrima kamata raste pet puta na svaka tri meseca.

Sve informacije o štednji i detaljan reprezentativni primer specijalne ponude Standardne štednje u evrima možete da pogledate na web stranici:
https://www.direktnabanka.rs/stanovnistvo/stednja/#standardna-devizna-stednja-u-evrima