Sigurnost podataka

Direktna Banka ad Kragujevac redovno ažurira podatke koji se nalaze na njenom sajtu. Međutim, podaci na sajtu samo su informativni i u periodu između dva ažuriranja postoji mogućnost promene podataka. U tom slučaju, Direktna Banka ne preuzima na sebe nikakvu odgovornost niti garantuje za tačnost, ažurnost i potpunost informacija koje su dostupne na sajtu. Primeri koji se nalaze na sajtu su samo informativnog karaktera i ne mogu se koristiti u druge svrhe.


Direktna Banka zadržava pravo izmene svih podataka koji se nalaze na sajtu u bilo koje vreme. Pre nego što se odlučite za bilo koji proizvod ili uslugu Direktne Banke, predlažemo Vam da se konsultujete sa stručnim licima iz Direktne Banke koja Vam stoje na raspolaganju za sva pitanja u svim poslovnim jedinicama Banke.

Sadržaji na internet prezentaciji Direktne Banke zaštićeni su autorskim pravima. Umnožavanje, kopiranje, distribucija i korišćenje celokupnog ili bilo kog dela sadržaja koji su dostupni na sajtu nije dozvoljeno bez prethodnog odobrenja Direktne Banke ad Kragujevac.