Direktna Banka koristi kolačiće (cookies) koji služe poboljšanju funkcionalnosti sajta i ne sadrže lične podatke. Više o kolačićima pročitajte u Zaštiti privatnosti.

e-banking

e-banking

Brže, jednostavnije i dinamičnije poslovanje zahteva rešenja bez odlaska u banku.

Takođe, tu smo da Vas posavetujemo i pomognemo vam da konfigurišete potreban softver za korišćenje ove usluge. E-banking servisi Direktne Banke su Vam na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji i omogućavaju Vam:

 1. Brže i jednostavnije
  upravljanje sredstvima
 2. Uvid u stanje i promene
  na računu
 3. Pregled i štampu
  izvoda
 4. Slanje deviznih
  naloga
 5. Uvid u raspored deviznih
  priliva za primljene uplate
 6. Brz i bezbedan dinarski platni promet u realnom vremenu
 7. Uvid u
  kursnu listu
 8. Mogućnost računanja
  odnosa valuta

ASSECO

www.24x7.rs

ASSECO je e-banking aplikacija koja korporativnim klijentima omogućava brz i pouzdan način poslovanja. Ova aplikacija svojim korisnicima dozvoljava da donose poslovne i finansijske odluke zasnovane na informacijama o transakcijama i statusima računa. Klijentima su na raspolaganju dve verzije aplikacije, zavisno od konkretnih potreba poslovanja:

 

 • OfficeBanking “Desktop” – Instalacija na jednom računaru korisnika. Pogodna za pravna lica koja nemaju više zaposlenih koji se bave elektronskim plaćanjima.
 • OfficeBanking “Enterprise” – Instalacija i rad na više računara, mogućnost da više korisnika istovremeno koristi aplikaciju. Pogodna za pravna lica koja imaju veći obim plaćanja i potrebu za višestrukim potpisivanjem naloga za plaćanje.

HALCOM

www.halcom.rs

HALCOM je aplikacija namenjena dinarskom i deviznom poslovanju. To je multibank aplikacija koja omogućava da imate uvid u svoje poslovanje u svim bankama u kojima imate otvoren račun. U zavisnosti od potreba poslovanja pravnog lica i specifičnosti njegovog informacionog sistema, na raspolaganju su verzije:

 

 • Personal Hal e-bank – aplikacija koju može da koristi jedan zaposleni,
 • Corporate Hal e-bank – aplikacija koju može da koristi više zaposlenih,
 • WEB aplikacija – predstavlja dopunu Personal/Corporate Hal e-bank-a jer omogućava potpisivanje platnih naloga iz inostranstva.