Direktna Banka koristi kolačiće (cookies) koji služe poboljšanju funkcionalnosti sajta i ne sadrže lične podatke. Više o kolačićima pročitajte u Zaštiti privatnosti.

Razumemo se,
u manje od pet reči

Kada nešto zaista razumete dovoljno je pet reči da to i objasnite drugima.
Svi težimo sreći. Da li možete da u par reči odgovorite na pitanje šta je sreća?
Ili šta je to uspeh? Poverenje?
Da objasnite šta je anuitet? U pet reči?

Direktna Banka ima odgovor na ova i brojna druga važna pitanja.
Mi dajemo direktne odgovore. U manje od pet reči.

Uverite se i sami!

Osnovne vrednosti našeg poslovanja utemeljene su na iskustvu naših zaposlenih, direktnoj komunkaciji, jednostavnim procedurama, kao i umeću da pažljivo omogućimo efikasna finansijska rešenja prema vašim potrebama.

Ukoliko tražite adekvatno finansijsko rešenje ili savet, u nedoumici ste koja vrsta kredita najviše odgovara vašim potrebama ili koja ponuda štednje je za vas najisplativija, potreban vam je neko ko razume ne samo finansije već i svakodnevni život. Stvarna osoba koja razume vaše potrebe jer i sama ima slične. Osoba koja će vas pažljivo saslušati, sa osmehom razumeti i iskreno preporučiti najbolje rešenje.

Upravo ovakva vrsta usluge obezbeđena Vam je u bilo kojoj od 47 ekspozitura Direktne Banke širom Srbije, kao i pozivom Info centru na broj telefona +381 11 333 6000, gde su Vam na raspolaganju stručni bankari za razgovor i konsultaciju. Bez obzira na vrstu zahteva, naši zaposleni objasniće Vam sve što je potrebno i pomoći da stignete direktno do željenog cilja.

Mi u Direktnoj Banci ostajemo dosledni u nastojanju da svim klijentima omogućimo potpuni komfor u bankarskim operacijama, bazirajući se na efikasnim rešenjima i uvek dostupnoj usluzi, opravdavajući tako slogan Direktna Banka. Za Vas.